Glinena posoda za fermentacijo zelenjave

40,00

Razpoložljivost:
Prednaročilo
Model:
Glinena posoda za fermentacijo
Proizvajalec:
Lončarstvo Iztok Mlakar

Še ni ocenjeno
Napiši mnenje

Opis artikla

Glinena posoda za fermentacijo zelenjave je najpopolnejši pripomoček, ki ga lahko gospodinja uporablja v svoji kuhinji za fermentacijo zelenjave.

Seveda lahko zelenjavo fermentiramo v navadnih kozarcih, kot sem to delala sama do sedaj. Odkar pa imam glineno posodo Lončarstvo Iztok Mlakar, pa je fermentacija zelenjave res čisti užitek, brez packanja, šumenja kozarcev, kipenja odvečne tekočine iz kozarcev. Poleg tega pa so skrbi odveč, da bi se naš pripravljeni shranek pokvaril.

Lepo ustvarjajte in naj vam tekne.

Vir: fermentiraj.si kjer najdete vse in še več o fermentaciji v gospodinjstvu.

Posoda ali kozarec, kar vam je ljubše je zdelan-a iz rdeče gline, glazirana, ročna poslikava. Mere: premer 29 cm, višina 9 cm,  (2,0 kg).

Ocene - mnenja (0)

Napiši mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Fotografije (3)

IZTOK MLAKAR o.d.d.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar

(041) 578 582
(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook