10,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Model:
Šalica Muca Rumena
Proizvajalec:
Lončarstvo Iztok Mlakar

Še ni ocenjeno
Napiši mnenje

Opis artikla

Velika glinena rumena šalica v obliki ljubke muce je prikupno darilo za rojstni dan in druge slavnostne priložnosti. Ker poudarjeno rumena barva aktivira duha in čisti aktivnosti solarnega pleksusa, boste z njo najraje postregli s toplim napitkom tistim gostom, s katerimi se nadejate živahnih in iskrivih pogovorov.

Keramična rumena skodelica z muco je ročno delo.

Ste vedeli, da so bile mačke v starem Egiptu svete živali? Stari Egipt je namreč častil boginjo Bastet v mačji podobi, veljala pa je za dobrodelko in zaščitnico ljudi. Tudi pri severnoameriških Indijancih Pawnee je bila (divja) mačka nadvse čislana. Simbolizirala je spretnost, premišljenost in domiselnost. Je opazovalka, je prebrisana, je preudarna in vedno doseže, kar hoče.

Bela glina, glazirana. Šalica je visoka 10, premer 10 cm, (0,24 kg)

Ocene - mnenja (0)

Napiši mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

IZTOK MLAKAR s.p.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar


(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook