10,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Model:
Šalica Muca Roza
Proizvajalec:
Lončarstvo Iztok Mlakar

Še ni ocenjeno
Napiši mnenje

Opis artikla

Glinena šalica v obliki ljubke muce in v poudarjeno roza barvi je prikupno darilo za rojstni dan in druge slavnostne priložnosti. Še posebno všeč bo otrokom in zaljubljenim dekletom in ljubečim ženam. Poudarjeno roza barva pomirja in spodbuja aktivnosti srčne čakre. Roza barva pa tudi sicer velja za eno od barv z najbolj pozitivno vibracijo.

Keramična roza skodelica z muco je ročno delo.

Ste vedeli, da so bile mačke v starem Egiptu svete živali? Stari Egipt je namreč častil boginjo Bastet v mačji podobi, veljala pa je za dobrodelko in zaščitnico ljudi. Tudi pri severnoameriških Indijancih Pawnee je bila (divja) mačka nadvse čislana. Simbolizirala je spretnost, premišljenost in domiselnost. Je opazovalka, je prebrisana, je preudarna in vedno doseže, kar hoče.

Bela glina, glazirana. Šalica je visoka 10, premer 10 cm, (0,24 kg)

 

Ocene - mnenja (0)

Napiši mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

IZTOK MLAKAR s.p.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar


(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook