Ptičje Hišica

Lončarstvo Mlakar

DRAGI MOJI KUPCI

Zaradi reorganizacije je spletna trgovina začasno zaprta.

Za kakršnekoli informacije sem dosegljiv na telefonu 041 578 582.

HVALA ZA RAZUMEVANJE

V TEM ČASU NAROČILA NE BODO OBDELANA IN SPROVEDENA !!

Pozimi ko v vrtu primanjkuje hrane,  ptice razveseliš s postavitvijo hišice, v kateri jim ponudiš različna semena in pogače. Ptičja hišica ali krmilnica je odlično mesto za opazovanje ptic. Katera vrsta ptic zjutraj prileti prva, katere vrste ji sledijo, katere se hranijo pozno popoldne in katere so zadnje večerne gostje. Pomlad je čas, ko imajo ptice mlade in si lahko z tvojo hrano precej pomagajo. Poletje je najlepši čas za hranjenje ptic. Lahko se zgodi, da bodo v tvojo hišico prihajale popolnoma druge ptice kot so pozimi. Jeseni se veliko ptic začne združevati v jate, ki potem odletijo v tople kraje. Tiste, ki ostanejo, pa se morajo pripraviti na zimo. Nekatere spremenijo prehranjevalne navade. Ptice, ki običajno jedo žuželke, lahko začnejo jesti jagode in semena. Iz spletne strani Skrina.si.

 

Zaenkrat še nimam konkretne ponudbe za ljubitelje ptic. Upam, da bom kmalu uspel narediti hišice oz. krmilnice zate. Izdelana bo iz rdeče gline v natur izvedbi. Izgledale bodo približno tako kot na ikoni v kategoriji "Okrasna Keramika".

V tem prodajnem programu trenutno ni izdelkov.

IZTOK MLAKAR o.d.d.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar

(041) 578 582
(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook