Mobili so lahko narejeni tudi iz gline-keramika, različnih oblik in vzorcev, ki ob dotikanju proizvajajo prijetne zvoke. Strokovnjaki za feng shui pravijo, da lahko ti prijetni zvoki razpršijo premočno ali nakopičeno energijo či. Visoki, zvonki toni keramičnih "zvončkov" ustvarjajo vzdušje privzdigovanja energije, pri pridušenih zvokih potrkavanja pa se zdi, da se energija umirja. Če imaš dolg in raven hodnik, bo či močno privršala skozi vrata. Razpršiš in umiriš jo lahko z vetrnimi zvončki, ki jih obesiš na vhodu ali sredi hodnika.

 

Trenutno Mobili zvončkov nimam v programu. Pripravljam se na Novoletni sejem v stari Ljubljani. Če pa imaš željo, me pokliči, (041) 578 582.

V tem prodajnem programu trenutno ni izdelkov.

IZTOK MLAKAR s.p.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar


(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook