Možnosti plačila

Plačilo

Načini plačila

 Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- z gotovino ob prevzemu; V primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni možno. Pri plačilu z gotovino ob prevzemu OPOZORILO: Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna provizijo za odkupnino v vrednosti 1,07 % od vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,15 € (pri znesku odkupnine pod 98 €) in maksimalno 5,36 € + 0,30% od odkupnine (pri znesku odkupnine nad 501 €).

- z nakazilom na račun TRENUTNO NE POSLUJEM PREKO POSLOVNEGA RAČUNA   upravitelja spletne prodajalne Lončarstvomlakar.si – Lončarstvo Iztok Mlakar o.d.d. (po ponudbi / predračunu)

IBAN SI56 1914 0501 2823 264  (BANKA ....... d.d.).
 

Plačujete brez reference, v polje vpišite SI99. Polja »Naziv«, »Naslov«, »Kraj« in »Država« se izpolnijo samodejno. Vir podatkov o pravnih osebah je AJPES – Poslovni register Slovenije.

V stroške plačila so vključeni tudi stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli e-poštno sporočilo "Vaše naročilo # je bilo obdelano".

Ob naročilu nad 75 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika, kupec pa ob potrditvi nakupa avtomatsko tudi prejme račun na vpisan elektronski naslov z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasnejših reklamacij ne upoštevam.
 
 

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub trudu, da bi zagotovil ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

 

 

IZTOK MLAKAR o.d.d.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar

(041) 578 582
(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook