15,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Model:
Angel Veliki 2
Proizvajalec:
Lončarstvo Iztok Mlakar

Še ni ocenjeno
Napiši mnenje

Opis artikla

Angeli so bitja svetlobe, ki komaj čakajo, da stopijo v tvoje življenje. V sebi nosijo srečo, te varujejo, prinašajo naklonjenost in prijateljstvo. Angelčki so izdelani ročno in unikatno poslikani tako, da si lahko izbereš takega, ki bo samo tvoj ali pa ga z dobro mislijo, podariš naprej.

Angeli so opisani tako čisti in svetli kakor nebesa, saj naj bi nastali iz ognja, nato pa naj bi jih obdajala svetloba. Angeli obstajajo odkar sploh obstaja naš Univerzum oziroma naš kozmični sistem. Predstavljajo posredni člen med Gospodom Bogom in ljudmi. Njihova poglavitna naloga je, da nas varujejo, da nam pomagajo ter predvsem, da nam posredujejo Božjo besedo, ki nam tako pomaga življenje oblikovati čim lepše in dragocenejše. Prav je, da jih spoštujemo, da jih nikoli ne podcenjujemo in, da jih pokličemo šele takrat, ko v srcu resnično čutimo, da potrebujemo njihovo pomoč!!!

Izdelan iz bele gline, ročna poslikava, glaziran. Visoki so 18 cm, široki 11 x 7 cm, (0,30 kg).

Angel je res velik in prikupno oblikovan.

Glina je Lepa.

Ocene - mnenja (0)

Napiši mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

IZTOK MLAKAR o.d.d.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar

(041) 578 582
(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook