20,00

Razpoložljivost:
2 - 3 Dni
Model:
Pepelnik Barvasti
Proizvajalec:
Lončarstvo Iztok Mlakar

Še ni ocenjeno
Napiši mnenje

Opis artikla

Kadilci se dobro zavedajo pomena, ki ga ima pepelnik za njihovo razvado. Naj bo doma, v restavraciji, gostilni ali na javnem mestu, pepelnik vedno pride prav. Funkcija pepelnika je sicer vedno enaka – uporablja se za odlaganje odpadnega pepela s cigaret in cigar – so pa se skozi leta razvoja pojavile različne oblike pepelnikov, med katerimi so nekateri še posebej uporabni, drugi so bolj šaljivi, tretji spet nenavadni in podobno. Nekateri so celo tako dobro oblikovani, da so pravi zaklad za zbiralce pepelnikov.

Keramični pepelnik "Barvasti" je primeren za uporabo tako znotraj, kot tudi v zunanjih prostorih. Ko končate s kajenjem, pokrov dvignete in pepel ter ogorki se skrijejo v notranjost. Iz njega ne smrdi.

Izdelan iz bele gline, ročna poslikava, glaziran. Visok je 9 cm, premer 12 cm, (0,47 kg).

Glina je Lepa

Ocene - mnenja (0)

Napiši mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

IZTOK MLAKAR o.d.d.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar

(041) 578 582
(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook