10,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Model:
Muca Stoječa
Proizvajalec:
Lončarstvo Iztok Mlakar

Še ni ocenjeno
Napiši mnenje

Opis artikla

Umetniško izdelane keramične muce.

Svojo mačjo prijateljico najverjetneje poznaš do zadnje dlake, a vedno obstajajo stvari, ki jih še ne veš. Preberi si nekaj zanimivih mačjih dejstev, ki te bodo morda presenetila.

Raje imajo pozitivno učenje. Mački ne razumejo kazni kot ljudje ali psi. Če je vedenje vašega mačkona zgledno in te uboga, ga nagradiš z mačjimi priboljški in nadvse ti bo hvaležen.

Zobe si čistijo s surovim mesom. Če boš svojemu mačku vsak dan privoščil nekaj koščkov surovega mesa, boš njegovim zobem in dlesnim naredi-a veliko uslugo. Najboljše meso za njihove zobke je perutnina, kunčje meso ali govedina brez kosti..

Izdelana iz bele gline, ročna poslikava, glazirana. Visoka je 11 cm, široka 14 x 8 cm, (120 gramov). Poštnina do 2 kg je 3,5 €.

Glina je Lepa.

 

Ocene - mnenja (0)

Napiši mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

IZTOK MLAKAR o.d.d.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar

(041) 578 582
(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook