Muca Stoječa

Lončarstvo Mlakar

DRAGI MOJI KUPCI

Zaradi reorganizacije je spletna trgovina začasno zaprta.

Za kakršnekoli informacije sem dosegljiv na telefonu 041 578 582.

HVALA ZA RAZUMEVANJE

V TEM ČASU NAROČILA NE BODO OBDELANA IN SPROVEDENA !!

Umetniško izdelane keramične muce.

Svojo mačjo prijateljico najverjetneje poznaš do zadnje dlake, a vedno obstajajo stvari, ki jih še ne veš. Preberi si nekaj zanimivih mačjih dejstev, ki te bodo morda presenetila.

Raje imajo otroško govorico. Mačkom naj bi bilo bolj všeč, če se z njimi pogovarjate kot z otrokom. To jim je ostalo še iz dni, ko so bili še mladički in ste se z njimi pogosteje igrali. Z drugimi mačkami pa se raje sporazumevajte z globljejšim glasom in bolj "odraslo" govorico.

Mačke ne dremljejo vedno. Znano je, da mačke raje dremljejo kot spijo, a če so preveč utrujene, zajadrajo v globok spanec. Tako kot ljudje, mačke lahko spijo zelo trdno in tudi sanjajo. Prav tako tudi one doživljajo spanje REM, v katerem se oči sunkovito premikajo, hkrati pa se krčijo blazinice na tačkah ter obrazne mišice.

Zaenkrat kot velike živali nastopajo muce, več izveš v posamezni kategoriji. Le klikni na muco.

Muca Stoječa

Muca Stoječa

10,00

Umetniško izdelane keramične muce. Svojo mačjo prijateljico najverjetneje poznaš do zadnje d.....

IZTOK MLAKAR o.d.d.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar

(041) 578 582
(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook