V TRGOVINO

© AlterEco 2012. Čuvajmo naravo.

Pogoji (terms and conditions)  |  Kontakt

IZKAŽITE NAKLONJENOST S PRAKTIČNIM IN IZVIRNIM DARILOM!

Darila so izraz čustvene naklonjenosti do nekoga. Naj bo to izkaz ljubezni, prijateljstva ali le drobna pozornost.  Ni ga lepšega, če osebo obdarimo s praktičnim in izvirnim darilom. :)

        DARILA

SLEDI NAS

Tweeter Facebok

POSLOVANJE

Košarica Splošni pogoji Pravilnik o zasebnosti Mnenja kupcev LONČARSTVO IN UNIKATNA KERAMIKA
Ročno delo iz Slovenije
Domov Izdelki Kontakt Predstavitev Domov Kupuj s Stilom Delavnice Obvestila Lejj.. Poglej…
Pošta Te kaj zanima?
Prodajalna

V mehko in voljno glino, sestavljeno iz posebne zemlje in vode, sem se zaljubil že pred desetletji, zato se na svojo ustvarjalno pot - od prvih, tudi nerodih korakov spo- znavanja oblikovanja uporabnih izdelkov in okrasnih figuric iz gline pa do današnjega mojstrstva - pogosto in rad se oziram s posebno vrste nostalgije..

Verjamem, da bo spričo umetelnih in industrijsko izdelanih predmetov, ki so si enaki kot jajce jajcu, praktično vsakemu od nas zaigralo srce ob ročno izdelanem in unikatnem predmetu. Še posebno zato, ker so oblike, ki jih je navdahnil svet brezmejne domišljije, ujete v formo iz snovi, ki nas vrača naravnost k našemu izviru – nazaj k materi zemlji in v čisto naravo. Dovoli svoji duši, da si nekoliko oddahne od ponorelega sveta, in spoznaj ustvarjalni svet izdelkov iz gline.

..In na kaj prisegam
..Kaj počnem..
Mojster glinenih izdelkov se predstavi!

In ker si želim, da bi svojo veliko življenjsko ljubezen delil tudi z drugimi, sem ustvaril spletno stran, ki je polna unikatnih izdelkov, za katere upam, da te bodo očarali in si boš kakšnega od njih rad vzel za svojega. Še več. Želim si, da bi s predajo svojega znanja in poučevanjem skozi leta pridobljenih veščin v čudoviti svet ustvarjanja z glino privabil tako mlade ustva- rjalce kot zainteresirane odrasle posameznike.

..Zakaj vse to počnem