LONČARSTVO IN UNIKATNA KERAMIKA

Delovni Dopust

Poletje. Kot vsako leto se v tem času selim  na cerkniški konec. V Gorenje Jezero, obdano s prečudovito naravo. Tu dobim navdih in ideje za svoje izdelke, še vedno vrtim na vretenu in v jeseni te bodo pričakale nove oblike, vzorci ..

DOGAJANJA

SLEDI NAS

Tweeter Facebook

POSLOVANJE

Košarica Splošni pogoji Pravilnik o zasebnosti Mnenja kupcev

© AlterEco 2012. Čuvajmo naravo.

Pogoji (terms and conditions)  |  Kontakt

Domov Izdelki Kontakt Predstavitev
Ročno delo iz Slovenije
Delavnice Obvestila Prodajalna
Splošni pogoji Spletne trgovine z unikatno keramiko, Lončarstvo Iztok Mlakar s.p. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Podatki o podjetju

Lončarstvo Iztok Mlakar s.p.

Parmova ulica 48

1000 Ljubljana

tel: (041) 578 582

e-pošta: info@loncarstvomlakar.si

Pri plačilu uporabite:

IBAN SI56 2420 1900 4513 275  

Plačujete brez reference, v polje vpišite SI99. Polja »Naziv«, »Naslov«, »Kraj« in »Država« se izpolnijo samodejno. Vir podatkov o pravnih osebah je AJPES – Poslovni register Slovenije.

V stroške plačila so vključeni tudi stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli e-poštno sporočilo "Vaše naročilo # je bilo obdelano".
 
S Spletno trgovino unikatne keramike (v nadaljevanju »prodajalna« ali »Lončarstvo Iztok Mlakar«; LIM) upravlja podjetje Mlakar Iztok s.p. Lončarstvo in unikatna keramika, (v nadaljevanju »ponudnik«). Ob registraciji v sistem Lončarstvo Iztok Mlakar, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje prodajalne, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.


Dostopnost informacij  (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

   a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
   b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
   c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
   d) dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
   e) pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
   f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
   g) način plačila in dostave,
   h) časovno veljavnost ponudbe,
   i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca        vračilo artikla,
   j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.


Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba prodajalne ažurira in spreminja pogosto in hitro.
Cene so predstavljene kot Redne cene in Spletne cene. Redne cene so cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100 % plačila z gotovino ali plačilo predračuna z nakazilom na TRR.


Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

   z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena),
   z nakazilom na račun upravitelja prodajalne - Mlakar Iztok s.p. Lončarstvo in unikatna keramika po ponudbi/predračunu (velja       Spletna cena),

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).


Darilni bon Lončarstvo Iztok Mlakar

Darilni bon je izkazni papir, ki ga Mlakar Iztok s.p. Lončarstvo in unikatna keramika proti plačilu z gotovino, po predračunu.  Vsak darilni bon je podjetje Mlakar Iztok s.p. Lončarstvo in unikatna keramika zavezano sprejeti kot plačilo za blago, ki ga prodaja v spletni prodajalni in na svojih prodajnih mestih (sejmi). Darilni bon je moč kupiti v spletni nakupovalni prodajalni Lončarstvo Iztok Mlakar in na njegovih prodajnih ter prevzemnih (sejmi, delavnica) mestih. Pri nakupu darilnega bona veljajo enaka določila, kot so navedena v Pogojih poslovanja. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se kupcu razlika ne povrne. Uporaba darilnega bona je možna:

preko vnosa unikatne alfanumerične kode darilnega bona v “košarici” nakupnega procesa v polju “Uporabite darilni Vaučar”;
    
Imetnik bona mora bon porabiti v 6 mesecih od dneva izdaje, razen ko je na bonu to izrecno drugače označeno. Pri prenosu vrednosti v obliki dobroimetja na uporabniški račun, mora prenos vrednosti opraviti do konca obdobja veljavnosti, dobroimetje pa lahko nato koristi brez nadaljne časovne omejitve, vendar v enkratnem znesku.